Terug naar het overzicht

De Delthe en hoe wij omgaan met het Coronavirus

4 oktober 2020

(update 1 oktober 2020)
Hoe kunnen we er samen voor zorgen dat we de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk voorkomen? Bij De Delthe willen we er alles aan doen om u en onze medewerkers gezond te houden. We volgen daarom de richtlijnen van het RIVM. Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, is het nodig om bewust om te gaan met sociale contacten. Dit betekent wel iets voor onze dienstverlening. 

Wat betekent dit voor u? Onze dienstverlening gaat door, maar op een andere manier dan u van ons gewend bent.

Kantoorbezoek alleen op afspraak: Het is belangrijk om persoonlijk contact te voorkomen met mensen die ziekteklachten hebben. Ons kantoor is daarom gesloten en wij werken op dit moment alleen op afspraak. Als u neusverkouden bent, moet hoesten, keelpijn of koorts heeft kunt u niet naar ons kantoor komen.

Onze medewerkers schudden geen handen en houden in ieder geval 1,5 meter afstand van gesprekspartners.

Afhandeling van klachten: Reparatieverzoeken voeren we zoveel mogelijk uit, maar het kan wel zijn dat u soms iets langer dan anders moet wachten voordat we u kunnen helpen. Daarvoor vragen we uw begrip en medewerking.

We vragen u door te geven als u klachten heeft (neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts) voordat we een reparatieverzoek inplannen: Als u contact met ons opneemt voor een reparatieverzoek, dan vragen wij of u (of uw huisgenoten) klachten (neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts) heeft. Is het antwoord ja? Dan moeten we het herstel eerst uitstellen totdat u en/of uw huisgenoten 24 uur klachtenvrij zijn.

Spoed? In dringende gevallen (lekkage, verstopping, gaslekkage of stroomstoring) regelen we de reparatie direct.

Altijd bereikbaar via telefoon of mail: U kunt altijd met ons bellen of mailen. We zijn dagelijks telefonisch bereikbaar van 08.30 – 12.00 uur (tel. 0595-423106). We helpen u dan zo goed mogelijk. Via de mail kunt u ons 24 uur per dag berichten sturen (via info@dedelthe.org). Alleen als u een afspraak hebt kunt u naar ons kantoor komen.

Richtlijnen RIVM: De Delthe volgt de richtlijnen van het RIVM. Kijk voor actuele informatie op de website van het RIVM.